Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vase nadeje jsou je v mysli snilka. V CR pravy konzervatismus NEMUZE byt. Cesky clovek je naucen a ma ve sve mysli zakotveno, ze STAT se o nej postara od 'kolebky po rakev'!!!!! Postavte program pred volice, ktery urcuje, ze kazdy obcan se musi zacat starat sam o sebe (prosim nadneseno), tak vas volici smetou.

Take politici si vytvorili system vedeni statu, ktere zarucuje, ze podobny Trump, minim tim obcan s vizi a odhodlanim, nemuze se dost na misto ve vedeni a tim jim narusil jejich hegemonii. Ukazka je na leve, prave a stredni politicke strane.

Zaver? Zmenme system a dejme obcanum moznost se projevit! Jak zmenit? Diskutujme o tom. Je mnoho moznosti. Je mnoho systemu, ktere nam dovoli, aby jedinec s vizi a odhodlanim mel moznost se prosadit. Neco jako Trump!!!!

0 0
možnosti
JR

J57a48n 41R33á75ž

11. 11. 2016 18:08

O tom, jak dál, je nutné hodně diskutovat. U této diskuze je velice důležité respektovat i zcela odlišný názor, než máme sami. Podmínkou je schopnost uznat, samozřejmě pod tíhou objektivně průkazných argumentů, že se můžeme mýlit. Ukázkou zakonzervované názorové jednoty a nedostatek respektu k odlišnosti mezi našimi intelektuály, uměleckou sférou a liberálními socialisty, jsou i akce typu letošní "Staromák". Lidé tam vystupující mohou efektivně oslovit už jenom sami sebe a pár mimopražských spřízněných duší. Neschopnost vést otevřenou diskuzi s těmi, kdo jsou u nich venkovská lůza, nevzdělaní balíci, xenofobové a islamofobové, bude mít možná za následek, že někdo, kdo diskutovat s nimi už nebude chtít, jako už se jednou stalo, vrátí z hradu a oznámí davu těch "nevzdělaných balíků", že prezident přijal všechny jeho návrhy.

Mám obavu, že k tomu spějeme!

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Pravicový, liberálně-konzervativní student Právnické fakulty a právní asistent v advokátní kanceláři, který se rád vyjádří k současným společenským a politickým tématům.

Více na https://www.facebook.com/martin.horvat.3766952