Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J13a55n 90R98á56ž

6. 4. 2016 11:58

Peszyński je člověk a velmi vychýleným myšlením oproti normálu. Jeho projevy jsou natolik nezajímavé a na nic (neštěstí) nemají vliv. Netřeba se jimi zabývat.

A Savčenková je výtvor protiruské propagandy, jako jsou jiné děje, či osoby, umělé výtvory např. protiamerické propagandy. Inteligentní člověk to pozná a např. kecům, že Savčenková 30 dní nic nepila a nejedla, se musí po tom, jak vypadala u soudu, jen upřímně zasmát.

6 0
možnosti
MH

Přesně, chce to zachovat zdravý rozum a nenechat se strhnout žádnou stranou.

1 0
možnosti
TH

"Ví to i česká vláda, jejíž premiér za vás loboval v EU. Ví to i český ministr zahraničních věcí, který žádá vaše propuštění.'" a to je právě to ostudné chování české vlády, kdy se nezastane českého občana Tomáše Jadlovského perekuovaného španělskou justiční mafii, ale oportunisticky lobuje za někoho kdo koná proti Rusku. (já tedy nemáím protuské názory a fandím Ukrajině proti Rusku, ale kritizuji postup české vlády)

1 0
možnosti
MS

Vcelku rozumný text, až na pasáž, týkající se Zemana, kde píšete "Člověk, který má byť úplně opačný názor, zločinec není." S tím nemohu souhlasit. Jedna věc je mít opačný názor a druhá, prosazovat jej z moci svého postavení, jak to nedávno předvedl Zeman, když si před TV kamerou dovolil prohlásit, že teď už jsme na EU a USA nezávislí. K tomuto názoru (spíš ale zbožnému přání) došel jen na základě svých kamaráčoftů s Čínou a vůbec mu nedošlo, že jako nejvyšší představitel státu by měl dodržovat alespoň elementární loajalitu k ekonomickým a politickým spojencům, i když ho srdce táhne na východ. :-/

0 0
možnosti
MH

S tímto výrokem Zemana 100% nesouhlasím. Viz Klausovo váhání nad podpisem Lisabonu a Nečasovo odmítnutí podpisu fiskálního paktu. Ale jakmile Klaus skončil, nechal Zeman vyvěsit na hradě vlajku EU J. Barrosa..

0 0
možnosti
VV

Dobrý den , pane Horvát prosím šetřte svoje zdraví a vyhýbejte se onomu pomatenému pojišťovákovi , máte ve všem pravdu ale já už ho mám projetého až k pradědovi který chytil kapavku při dobývání Moskvy . Je to neléčené a degenerace nastupuje . Prostě fujtajblík .

2 0
možnosti
VB

A další perlič Kocáb, který tuto vražedkyni a teroristku nazval dokonce aktiviskou:-)

1 1
možnosti
MC

Trefně a zřejmě i pravdivě popsáno. Ale takhle uvažuje většina dobroserů, kteří si uzurpují právo hovořit za většinu.

5 0
možnosti
MC

Tedy abych to uvedl na správnou míru a vyvrátil pochybnosti pomaleji chápajícím, ta druhá věta se týkala pana P.

2 0
možnosti
Foto

Skvěle napsáno, mám se co učit. Karma.

A originál od pana Peszynského? Patetické, leč zcela falešné zvolání.

12 0
možnosti
MH

Děkuji, vážím si toho :) .

0 0
možnosti
PB

..... bych teho velikána pravdy a lásky nechal na pokoju,- von je tak nějak vnitřně spokojenej sám se sebou když plive na všechny strany, beze smyslu plantá pátý přes devátý a vymezuje se proti všemu a všem,- ..... se temu dneska říká aktivista a nechtějte radši vědět jak se temu říkalo kdysi V!

13 0
možnosti
LN

..tak nevím...máte raději zemana...nebo rusáky...???

4 3
možnosti
MH

Představte si, že nemusím ani jednoho z nich :) .

7 0
možnosti
Foto

Souhlas, nikdo neví přesně kde je pravda a co je propaganda.

7 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Pravicový, liberálně-konzervativní student Právnické fakulty a právní asistent v advokátní kanceláři, který se rád vyjádří k současným společenským a politickým tématům.

Více na https://www.facebook.com/martin.horvat.3766952